Home
   
|nieuws |st australia fair|agenda |programma|deelnemers|sponsors|archief / foto's |tickets winnen |spreekbeurt |contact
     

Uitleg en voorwaarden deelname

Voorwaarden
Om mee te doen aan het spel moet je 18 jaar of ouder zijn.

Leden van de organisatie van de Australia Fair en anderen die toegang hebben tot of inzage in de spelopzet, technische ontwikkeling en/of antwoorden, zijn uitgesloten van deelname.

De winnaar van tickets komt de eerste 5 jaar na het winnen van de tickets niet meer in aanmerking voor de hoofdprijs.

Correspondentie tijdens het verloop
Er wordt geen individuele correspondentie gevoerd met deelnemers afzonderlijk over verloop, antwoorden etc.


Tickets
De winnaar ontvangt bij de uitreiking van de prijs een symbolische cheque die in overleg met en door Qantas wordt omgezet in een boeking.

De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of een andere prijs, noch is deze overdraagbaar op derden.
Luchthaven van vertrek is altijd Schiphol.

Uitslag
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 


 
  wedstrijd
De wedstrijd van 2011 is beeindigd op 1 mei 2012 om 0.00 uur.Nieuwe kansen op winnen tickets wedstrijd 2012-2013

Ook dit jaar stelt Qantas weer 2 retourtickets beschikbaar naar AustraliŽ en ook dit jaar start de nieuwe wedstrijd in de race om de felbegeerde tickets op de Australia Fair 2012 met een eerste opdracht die veel punten kan opleveren. Wat moet u doen?

Neem een fototoestel mee naar de Australia Fair en leg daarmee je eigen, bijzondere walkabout-ervaring vast. Een moment om nooit te vergeten, een workshop waarvan je veel hebt geleerd, een nieuwe ervaring die je hebt opgedaan, de ontmoeting met een bijzonder persoon, een verhaal, produkt of beeld dat indruk op je heeft gemaakt. Stuur de foto en de omschrijving waarom dit voor jou een echte walkabout-ervaring was, na afloop van de Australia Fair naar info@australiafair.nl.
Alleen fotoís die zijn gemaakt op de Australia Fair 2012 tellen mee voor de punten.

Maar dat is nog niet alles. Op de Australia Fair zijn een aantal stands en workshops voorzien van een letter. Zoek deze letters en schrijf ze op. De letters maken deel uit van een Aussie Slang uitdrukking. Op de Australia Fair vind je een aantal belangrijke letters van de uitdrukking maar niet allemaal. Denk je op basis van de letters die je hebt, te weten welke uitdrukking we zoeken? Schrijf ím dan op en lever je oplossing in bij de stand van de Stichting Australia Fair. Heb je het goed, dan verdien je extra punten. Weet je ím niet? Geen nood: op onze website verschijnen straks nieuwe letters. Hoe sneller je de uitdrukking weet, hoe meer punten je kunt verdienen. Als bezoeker ben je dus in het voordeel omdat je al letters hebt! Enne...een bezoek aan de workshop Aussie Slang kan ook handig zijn.

In de loop van het jaar volgt er ook een schrijfopdracht. De jurering van deze opdracht wordt mede gedaan door Margriet Zoelman en Hans de Kruijf. Zij schreven samen twee boeken over hun ervaringen in Australie: `Met twee weekendtassen door AustraliŽī en `Van de regen in de pubī. Margriet geeft bezoekers (voor een donatie voor het goede doel) graag schrijftips die kunnen helpen bij de schrijfopdracht van deze wedstrijd. Margriet en Hans maken deel uit van het Bushcamp. Ook hun boeken zijn daar (al dan niet gesigneerd) te koop. De royalties doneren zij aan de RFDS.

In de loop van een jaar zullen nog meer, verschillende opdrachten volgen.